Αυξήθηκαν οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα- ΜΑΘΕΤΕ γιατί!

Το 2018 έρχεται και η χειμερινή κρουαζιέρα με την ονομασία «Τρεις Ήπειροι»

Αυξήθηκαν οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα- ΜΑΘΕΤΕ γιατί!

​Πάνω από 130.000 επιβάτες έκαναν φέτος κρουαζιέρα στην Ελλάδα με τους Τούρκους και τους Ισπανούς τουρίστες να έχουν την μεγαλύτερη αύξηση.

«Έχουμε ένα 20% από τη Βόρεια Αμερική, ένα 20% από τη Νότια Αμερική, ένα 25% από Ελλάδα- Τουρκία» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της «CELESTYAL CRUISES», Κυριάκος Αναστασιάδης.
Οι κρουαζιέρες είναι άλλοτε τριήμερες και άλλοτε επταήμερες, ενώ από το 2016 θα προστεθούν τρεις νέοι προορισμοί το Ναύπλιο, τα Χανιά και η Μυτιλήνη.
«Οι τιμές ξεκινάνε από 78 ευρώ την ημέρα. Τα 78 επί τρία είναι περίπου 230 ευρώ. Σε αυτά τα 230 ευρώ έχετε αγοράσει τα πάντα, έχετε αγοράσει το φαγητό σας, τη διαμονή σας, τη διασκέδαση σας, δύο εκδρομές» ανέφερε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της «CELESTYAL CRUISES», Πυθαγόρας Νάγος.
Η εταιρία επιμένει ελληνικά. Αγοράζει τρόφιμα από την Ελλάδα, ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες με εκδρομές τουριστών, ενώ επισκευάζει στο Πέραμα τα κρουαζιερόπλοια.
«Κάθε χρόνο η εταιρία ξοδεύει γύρω στα 20 εκατομμύρια στη ναυπηγοεπισκευαστική βάση του Περάματος. Η συνεισφορά της εταιρίας είναι πολύ σημαντική για την κρίση που έχουμε» επισήμανε ο Γιώργος Κουμπένας, αντιπρόεδρος επιχειρήσεων της «CELESTYAL CRUISES».
Στο σχεδιασμό της εταιρίας το 2018 μπαίνει η χειμερινή κρουαζιέρα με την ονομασία «Τρεις Ήπειροι» που θα ξεκινάει από το Λαύριο και θα πηγαίνει Ευρώπη, Ασία και Αφρική.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top