ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο αρχηγός της συμμορίας που δολοφόνησε τον εστιάτορα στην Ύδρα

Εντοπίστηκε στην Αθήνα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο αρχηγός της συμμορίας που δολοφόνη��ε τον εστιάτορα στην Ύδρα

Το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος αρχηγός της συμμορίας που σκότωσε τον περασμένο Αύγουστο γνωστό ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Ύδρα.

Ο δράστης εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας καθώς μετά τη δολοφονία είχε καταφέρει να διαφύγει με φουσκωτό από το νησί. Πρόκειται για τον όγδοο Γεωργιανό που συλλαμβάνεται ενώ αναζητείται η σύντροφός του, η οποία είχε διαφύγει μαζί του με το φουσκωτό.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η φρικιαστική δολοφονία του 67χρονου συνέβη όταν η συμμορία μπούκαρε στο σπίτι του και αφού έδεσε τον ίδιο και τη γυναίκα του, έγινε καπνός, παίρνοντας 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ο άτυχος 67χρονος πέθανε από ασφυξία, καθώς οι ληστές τον φίμωσαν με πανιά, σκεπάζοντάς του το στόμα και τη μύτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Ο ιατροδικαστής όμως εντόπισε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον θώρακα, ενώ το θύμα υπέστη και ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι δράστες έδεσαν και βασάνισαν τον άτυχο άντρα για να τους πει πού είναι τα χρήματα και όταν πέτυχαν τον σκοπό τους έγιναν καπνός.

Λίγο αργότερα επτά μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν ενώ ο αρχηγός της μαζί με την φίλη του το είχαν «σκάσει» με φουσκωτό.

Η αστυνομία θεωρεί ότι το ζευγάρι, που κατάφερε να περάσει με θαλάσσιο ταξί από την Ύδρα στην... Βάρκιζα είχε διαφύγει οδικώς στο εξωτερικό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top