ΜΟΝΟ στο star.gr: ΟΛΗ η αλήθεια για το πως βρήκε τα λεφτά της εγγύησης η Στάματη

«Χτύπησε πολλές πόρτες. Οι περισσότερες ήταν κλειστές. Άλλο όταν ήταν ο Άκης υπουργός»

​Ελεύθερη είναι πλέoν η Βίκυ Σταμάτη, καθώς, όπως σας ενημέρωσε το star.gr, πλήρωσε το ποσό των 50.000 ευρώ που είχε οριστεί ως εγγύηση. Η ίδια, είχε υποστηρίξει παλαιότερα πως δεν έχει τα συγκεκριμένα χρήματα και είχε καταφύγει στο ΣΤΕ, το οποίο είχε απορρίψει την ένσταση της.

Ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr υποστήριξε πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να καταφέρει να συγκεντρώσει τα λεφτά αυτά.

αρχείο λήψης (1).jpg
«Μέχρι και τις τελευταίες ώρες ψάχναμε να βρούμε τα λεφτά της εγγύησης. Χτύπησε πολλές πόρτες για να καταφέρει να τα βρει. Οι περισσότερες ήταν κλειστές… Ήταν διαφορετικά όταν ο Άκης ήταν υπουργός. Ένας άνθρωπος αποφάσισε να την βοηθήσει και να της δώσει τα λεφτά για να μπορέσει να κοιμάται και πάλι δίπλα στο παιδί της. Φυσικά και τα χρήματα αυτά θα του επιστραφούν».

Την είδηση της ελευθερίας της Βίκυ Σταμάτη έμαθε και ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση των εξοπλιστικών, ενώ η ίδια όπως λέει αποκλειστικά στο star.gr ο δικηγόρος της «αναπνέει ελεύθερα για πρώτη φόρα».

«Αναπνέει για πρώτη φορά ελεύθερα χωρίς να φοβάται τη φυλακή. Μπορεί να κοιμάται μαζί με το παιδί της χωρίς να φοβάται. Είναι πλέον ήρεμη. Ο Άκης νιώθει ευγνωμοσύνη που η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του επέστρεψε στο σπίτι της».

Της Αλέκας Νικόλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top