ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Ανύπαρκ��η η συντήρηση λεωφορείων-Φθαρμένα λάστιχα και σάπια αμαξώματα!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Τραγική είναι η κατάσταση πολλών λεωφορείων που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας. Με φθαρμένα ��λαστικά και σάπια αμαξώματα μεταφέρουν τον κόσμο ενώ οι εργαζόμενοι στα αμαξοστάσια καταγγέλλουν την έλλειψη ανταλλακτικών.

Ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας πήγε σε αμαξοστάσιο στην Πέτρου Ράλλη και έδειξε στην κάμερα τις φθορές των λεωφορείων.

Χωρίς ανταλλακτικά όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι πολλά λεωφορεία μένουν ακινητοποιημένα για μέρες ή ακόμη και εβδομάδες στο αμαξοστάσιο ακόμη και για τον πιο απλό λόγο όπως είναι ένα σπάσιμο τζαμιού.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι επιρρίπτουν ευθύνες στον υπουργό Μεταφορών κύριο Χρήστο Σπίρτζη.

Οι καταγγελίες των εργαζομένων αλλά και οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο αποδεικνύουν ότι κυκλοφορούν λεωφορεία με φθαρμένα ελαστικά, με ταλαιπωρημένα αμαξώματα και επισκευασμένα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Όλα αυτά αποτελούν μια προειδοποίηση προς τους υπευθύνους να αλλάξουν αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πριν μας πιάσει ο χειμώνας διότι κινδυνεύει η ασφάλεια των επιβατών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top