ΒΡΗΚΕ τις 50.000 ευρώ η Βίκυ Σταμάτη - Θα παραμείνει ελεύθερη

Λίγο πριν τη λήξη της διορίας

ΒΡΗΚΕ τις 50.000 ευρώ η Βίκυ Σταμάτη - Θα παραμείνει ελεύθερη
Την ελευθερία της κατοχύρωσε η Βίκυ Σταμάτη, καθώς κατάφερε να βρει και κατόπιν να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ για την αποφυλάκισή της.

Λίγο πριν από την εκπνοή της άτυπης διορίας που της είχε δοθεί, οι συνήγοροί της Φραγκίσκος Ραγκούσης και Γιάννης Παγουρόπουλος, κατέθεσαν την εγγυοδοσία που της είχε επιβληθεί για να αφεθεί ελέυθερη.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε γίνει μια σειρά δικαστικών κινήσεων για να μην καταβάλει τα χρήματα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού η ίδια υποστήριζε ότι είναι άπορη κι ότι δεν έχει το επίμαχο ποσό.

Τελικά, όμως, τα χρήματα βρέθηκαν, με τους δύο δικηγόρους να τα παραδίδουν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, Γρηγόρη Πεπόνη. Επίσης, αντίγραφο της καταβολής εγγυοδοσίας δόθηκε και στη γραμματέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου συνεχίζεται η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά.

Η Βίκυ Σταμάτη θα μπορεί, λοιπόν, να χαρεί την ελευθερία της μέχρι την τελική κρίση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top