ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ήταν ζωντανή η μικρή Άννυ όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της;

ΟΛΑ τα νέα στοιχεία για την υπόθεση που σόκαρε όλη την Ελλάδα στο star.gr

Νέα ερωτήματα προκύπτουν σε ό,τι αφορά στην φριχτή δολοφονία της μικρής Άννυ, που συγκλόνισε τη χώρα τον περασμένο Απρίλιο!

Στα τέλη του Σεπτέμβρη με αρχές του Οκτώβρη, η ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών συνέταξε συμπληρωματική ιατροδικαστική έκθεση για το αποτρόπαιο έγκλημα, μετά από αίτημα της ανακρίτριας που εξετάζει την υπόθεση.

Αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές κι εργαστηριακές εξετάσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., κρίθηκε απαραίτητο από την ανακρίτρια να υπάρξει συμπληρωματική έκθεση για να αποσαφηνιστεί αν το παιδί ήταν… εν ζωή όταν το τεμάχισε ο πα-τέρας του!

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε μεγάλη ροή αίματος (!), γι’ αυτό κι η ανακρίτρια διερωτήθηκε αν το παιδί ήταν ζωντανό όταν τεμαχίστηκε.

Τι προκύπτει:

Ρητά και κατηγορηματικά από την ιατροδικαστική έκθεση, πάντως, προκύπτει ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν να προσδιοριστεί με απόλυτη σαφήνεια ο χρόνος του θανάτου. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το ερώτημα της ανακρίτριας (αν, δηλαδή, το άτυχο κορίτσι ήταν εν ζωή την ώρα της δολοφονίας), δεν μπορεί να απαντηθεί με σαφήνεια! Ενδέχεται και να ισχύει το ότι η μικρή Άννυ ήταν ζωντανή, απαντούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία, χωρίς, ωστόσο, να λύνεται ο «γρίφος».


Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου