Μητέρα του παιδιού που πήγαν να κλέψουν στο Star:Δεν μπορώ να κοιμηθώ.Ο μικρός ξυπνάει με τρόμο

Μέσα από σούπερ μάρκετ στη Βάρη

Μητέρα του παιδιού που πήγαν να κλέψουν στο Star:Δεν μπορώ να κοιμηθώ.Ο μικρός ξυπνάει με τρόμο

​«Τρόμος και μόνο. Εγώ δεν κοιμάμαι το βράδυ, ο μικρός ξυπνάει με τρόμο. Εγώ δεν έχω μπει ακόμα στη λογική ότι μπορώ να ηρεμήσω. Ήταν εφιάλτης και θα το παλέψουμε οικογενειακά».

Είναι τα λόγια της μητέρας που έζησε το χειρότερο εφιάλτη. Να χάσει το παιδί της έστω και για λίγα λεπτά μέσα από τα χέρια της. Υποστηρίζει ότι μια Ρομά αποπειράθηκε να κλέψει τον 3χρονο γιο της, το μεσημέρι του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ στη Βάρη.

«Αφήνω το χέρι του παιδιού για να σκύψω, να πάρω ένα καλάθι. Ξαφνικά ακούω το παιδί να τσιρίζει, γιατί βγαίνοντας η τσιγγάνα είχε πιάσει το παιδί από το χέρι και το είχε βγάλει εκτός καταστήματος» αναφέρει αποκλειστικά στο Star η μητέρα του παιδιού.

Μόλις άκουσε τις φωνές του παιδιού έντρομη η γυναίκα βγήκε από το σούπερ μάρκετ και κυνήγησε τη Ρομά.

«Πήρα το παιδί πίσω και της λέω: «τι κάνεις εδώ; Είσαι με τα καλά σου; Το παιδί μου παίρνεις;» και μου απαντάει: «όχι παρεξήγηση νόμιζα ότι ήταν το δικό μου» συμπληρώνει.

Την στιγμή που η μητέρα διαπληκτιζόταν με τη νεαρή Ρομά, μια άλλη 53χρονη μπήκε στη μέση.

Αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο σούπερ μάρκετ εντόπισαν και συνέλαβαν την δεύτερη Ρομά και την οδήγησαν στις δικαστικές Αρχές. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ κάθε πρώτη και 15 του μήνα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν, την νεαρή Ρομά που πήγε να αρπάξει τον μικρούλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top