Μάγδα Φύσσα: «Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να μας φέρουν εκτός ορίων»

Ιδιοκτήτρια καταστήματος κατέθεσε ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, η αστυνομία άργησε να το πάρει

Μάγδα Φύσσα: «Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να μας φέρουν εκτός ορίων»
​Ξέσπασε και πάλι στη δίκη της Χρυσής Αυγής η μητέρα του μουσικού Παύλου Φύσσα, η οποία επιτέθηκε στον κατηγορούμενο για το φόνο του παιδιού της, όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr. Η Μάγδα Φύσσα δεν κατάφερε για μια ακόμα φορά να συγκρατήσει τον εαυτό της και στο διάλειμμα της δίκης της Χρυσής Αυγής προχώρησε προς το εδώλιο που καθόταν ο Γιώργος Ρουπακιάς.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Μάγδα Φύσσα: Δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω. Απόβρασμα της κοινωνίας.
Συνήγορος Υπεράσπισης: Θα την μαζέψετε επιτέλους;
Μάγδα Φύσσα: Εμένα να μαζέψουν; Τι θέλετε; Ήρθατε να τον προστατέψετε;

«Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να μας φέρουν εκτός ορίων» είπε έξω από τη δικαστική αίθουσα η Μάγφα Φύσσα.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν αντέδρασε καθόλου. Έμεινε στη θέση του κοιτάζοντας μπροστά. Αστυνομικοί έσπευσαν να συγκρατήσουν τη μητέρα του μουσικού, η οποία ξεσπά για δεύτερη φορά μέσα στη δικαστική αίθουσα. Είχε μόλις ολοκληρώσει την κατάθεσή της, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν την ώρα που απομακρυνόταν από το εδώλιο είχε εκτοξεύσει και πάλι ενα μπουκάλι νερό στον Γιώργο Ρουπακιά.
Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση ιδιοκτήτριας καταστήματος κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Η γυναίκα είπε ότι το κατάστημά της είχε κάμερες ασφαλείας αλλά το υλικό το πήραν πρώτα δημοσιογράφοι, ενώ η αστυνομία ασχολήθηκε πολύ αργότερα.
Ο συνήγορος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου είπε ότι θα φέρει στο δικαστήριο τη ραδιοφωνική συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου, στην οποία ο γενικός γραμματέας του κόμματος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το φόνο του Παύλου Φύσσα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top