Τι απαντούν μέλη του «Ρουβίκωνα» για το ντου στον Ιανό- Τα χώνουν τρελά στον Πάγκαλο

Τι λέει από την πλευρά του ο πρώην υπουργός

Τι απαντούν μέλη του «Ρουβίκωνα» για το ντου στον Ιανό- Τα χώνουν τρελά στον Πάγκαλο

Αναρχικοί διέκοψαν τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, και φραστική επίθεση δέχτηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλούσε εκείνη την ώρα.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» απάντησαν σε ανακοίνωσή τους για το «ντου» στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:
«Την Πέμπτη 5 Νοέμβρη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην οδό Σταδίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου «Έρωτας και εξουσία». Μεταξύ των «εκλεκτών» ομιλητών της βιβλιοπαρουσίασης ήταν ο Νίκος Παπανδρέου (της γνωστής οικογένειας που έχει λεηλατήσει τον κοινωνικό πλούτο), ο Σωτήρης Μουσούρης (αναπληρωτής γ.γ. ΟΗΕ) και το γνωστό παχύδερμο του ένδοξου σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος.
Το θράσος του συγκεκριμένου βετεράνου πολιτικού (που επί σειρά ετών ήταν από τους στυλοβάτες της οικονομικής λεηλασίας του τόπου) να εμφανίζεται δημόσια δε μπορούσε να περάσει αναπάντητο. Έτσι θελήσαμε να του απαντήσουμε δια ζώσης για την περιβόητη δήλωσή του «μαζί τα φάγαμε», που ως φράση οριοθετεί πλήρως και είναι η επιτομή του κυνισμού του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης που κατέστρεψε τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.
Είκοσι σύντροφοι εισβάλαμε στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης την ώρα που μιλούσε ο Πάγκαλος και χαλάσαμε έστω και για λίγο την κωμικοτραγική φιέστα που διοργάνωσε το γνωστό απεργοσπαστικό βιβλιοπωλείο Ιανός. Η πολυάριθμη αστυνομική παρουσία δε μπόρεσε να εμποδίσει την παρέμβαση, που περιλάμβανε και τη ρίψη αρκετών αυγών στην αξιολύπητη συνάθροιση. Την επιλογή να χειροδικήσουμε την αφήνουμε για κάτι πιο σοβαρό».

Η απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου για τα χθεσινά ε��εισόδια

Από τη δική του πλευρά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», περιέγραψε τα γεγονότα ως εξής: «Ήταν καμιά 15αριά μεσήλικες, είναι γνωστοί εξάλλου και έχουν φωτογραφηθεί».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «κατά καιρούς εισβάλλουν σε μέρη, όπως στη Βουλή, και πετάνε αυγά και λένε ότι είναι ο Ρουβίκωνας και κάνουν την πλάκα τους».
«Πέταξαν κάποια αυγά στον αέρα, για να πετύχουν κάποιον και να τον γελοιοποιήσουν, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να ανέβουν πάνω και ήταν πάνω και κάτω από τη σκάλα, τα αυγά έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους και τους έλουσαν» εξήγησε και καταλήγοντας είπε «τους λυπάμαι για την αξιοθρήνητη θέση, στην οποία περιήλθαν».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top