ΦΡΙΚΤΟΣ θάνατος ΓΝΩΣΤΟΥ δικηγόρου στην Κυπαρισσία- Χρειάστηκε 4 σφαίρες για να αυτοκτονήσει

Τραγική ειρωνεία: Δύο μέρες πριν είχε πεθάνει ο πατέρας του

ΦΡΙΚΤΟΣ θάνατος ΓΝΩΣΤΟΥ δικηγόρου στην Κυπαρισσία- Χρειάστηκε 4 σφαίρες για να αυτοκτονήσει

​Σοκ έπαθε ένας Γερμανός ο οποίος ενώ έκανε βόλτα με τον σκύλο του το πρωί της Πέμπτης, στην παραλία Αϊ Γιαννάκη στην Κυπαρισσία είδε έναν νεκρό άντρα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 46χρονο νεκρό, μπρούμυτα… Μια τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκε δίπλα του ενώ στο δεξί του χέρι εντοπίστηκε και ένα όπλο.

df3ead43819ecd3949c6c0ae237561a5.jpg
Σύμφωνα με τα τοπικά site, πρόκειται για γνωστό δικηγόρο ο οποίος κατάγεται από την Κυπαρισσία, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έμενε και εργαζόταν στην Αθήνα. Λίγα μέτρα πιο μακριά βρίσκεται το πατρικό του σπίτι, το οποίο έχει περάσει εδώ και καιρό στα χέρια νέων ιδιοκτητών.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό του, εντόπισε τέσσερις σφαίρες στο θώρακα του ενώ όλα δείχνουν αυτοκτονία. Ειδικότερα, διαπίστωσε ότι ο πρώτος πυροβολισμός είχε χτυπήσει τον 46χρονο λίγο πιο πάνω από την καρδιά, ο δεύτερος δεξιά της καρδιάς και οι δύο τελευταίες σφαίρες την καρδιά.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι δύο μέρες πριν, την Τρίτη, είχε χάσει τη μάχη με το θάνατο ο πατέρας του. Από τότε και μετά ο δικηγόρος είχε εξαφανιστεί από τους κοντινούς του ανθρώπους… οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top