ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Υπάλληλοι της ΥΠΑ έδιωξαν κακήν κακώς τους ελεγκτές του ΤΑΙΠΕΔ

Συμμορία χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ o πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ

​Μετά το ''δεν πληρώνω-δεν πληρώνω'' έρχεται το ''δεν ελέγχομαι-δεν ελέγχομαι'';

Στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας πήγαν το πρωί της Παρασκευής οι ελεγκτές του ΤΑΙΠΕΔ για να πάρουν οικονομικά έγγραφα και άλλα στοιχεία από την υπηρεσία. Ωστόσο, οι υπάλληλοι της ΥΠΑ τους έδιωξαν κακήν κακώς.

Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, κ. Αλεβιζόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο STAR και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ προφανώς γιατί θεωρεί πως ο ρόλος του συνδικαλιστή του δίνει το δικαίωμα να θεωρεί τσιφλίκι του την δημόσια περιουσία.

«Το θεωρούμε απαράδεκτο το ΤΑΙΠΕΔ να εισχωρεί και να μπαίνει στο λογιστήριο της ΥΠΑ και να ζητά τα απόρρητα χαρτιά των συμβάσεων με τους ιδιώτες που έχουμε στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και να ελέγξουν μια κατάσταση, η οποία αφορά το ελληνικό δημόσιο δηλαδή την ΥΠΑ και τους ιδιώτες και δεν αφορά το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει την ασυλία να παρανομεί και να κάνει οικονομικά εγκλήματα στην χώρα μας. Ζητήσαμε να φύγουν οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ και να έρθουν με εισαγγελική παραγγελία και με ΜΑΤ να μπουν και να ελέγξουν την υπηρεσία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε κράτος, εκπροσωπούμε το συμφέρον του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα του δημοσίου, κάτι το οποίο δεν κάνει το ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστώ�� και ιδιαίτερα των ιδιωτών οι οποίοι θέλουν να πάρουν τσάμπα τα αεροδρόμια της χώρας μας!» πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Ακόμα, ο κ. Αλεβιζόπουλος χαρακτήρισε «προκλητικότατο» τον γενικό διευθυντή του ΤΑΙΠΕΔ και ανέφερε: «Του είπα να φύγει και να μην ξαναπατήσει το πόδι του!»

Στην συνέχεια τόνισε ότι: «Εμείς προειδοποιούμε και την κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ οτιδήποτε δημόσιο έγγραφο θα δίνεται με εισαγγελική παραγγελία. Θα προασπίσουμε το δικαίωμα του δημοσίου!»

«Το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι μια δημόσια υπηρεσία, είναι μια εταιρεία ιδιωτικού δικαίου, η οποία ελέγχεται από τους δανειστές» υποστήριξε ο κ. Αλεβιζόπουλος και πρόσθεσε ότι: «Έχουν εγκληματική οικονομική ασυλία εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

Μάλιστα ανέφερε ότι θα είχαν «πιαστεί και στα χέρια» με τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ αν δεν ήταν εκεί ο Διοικητής της ΥΠΑ.

Στο τέλος ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ τόνισε: «Το ΤΑΙΠΕΔ είναι μια συμμορία, η οποία εκποιεί την δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού προς όφελος των γκάγκστερ που εκβιάζουν την Ελλάδα».

Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα οι υπάλληλοι της ΥΠΑ κάνουν κατάληψη έξω από το κτίριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top