ΑΥΤΟΣ είναι ο άντρας που έριξε μπουνιά στον Κουμουτσάκο- Τον χτυπούσαν με μανία

Φαίνεται πως ήταν στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής

ΑΥΤΟΣ είναι ο άντρας που έριξε μπουνιά στον Κουμουτσάκο- Τον χτυπούσαν με μανία

​Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, άγνωστοι οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, τον πλησίασαν και τον σακάτεψαν στο ξύλο.

2402962.jpg
Μάλιστα, ένας από αυτούς, όπως βλέπετε, πήρε φόρα και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ενώ οι «φίλοι του» τον ενθάρρυναν με κάποιους από αυτούς να κλωτσάνε τον βουλευτή.

koumoutsakos-1_1.jpg
Ο δράστης που του έριξε μπουνιά φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρη φόρμα ενώ το πρόσωπο του ήταν ακάλυπτο. Ο άγριος νεαρός, όπως βλέπετε, ήταν στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής, ενώ λίγο πιο μπροστά του βρίσκονταν βουλευτές του κόμματος.

koumoutsakos-3_0.jpg
Ο βουλευτής ελαφρά τραυματισμένος και γεμάτος αίματα… προσπαθούσε να συνέλθει και τα ξεπεράσει το σοκ της αποτρόπαιης επίθεσης που δέχτηκε.

koumoutsakos_1.jpg
Την ίδια ώρα, αίσθηση έχει προκαλέσει η αντίδραση της αστυνομίας… καθώς δεν έγινε καμία σύλληψη! Λίγο πριν τις 20:00, περίπου δύο ώρες μετά την επίθεση, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε πως έχει ξεκινήσει η έρευνα για την επίθεση.

koumoutsakos-2.jpg
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερεύνησαν πούλμαν στα οποία επέβαιναν μέλη της Χρυσής Αυγής και έφτασαν στο Σύνταγμα ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαμαρτυρία των Ποντίων για τις δηλώσεις Φίλη.

Οι δράστες της επίθεσης έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα ωρών οι συλλήψεις τους. Αξίζει κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο για Ακροδεξιούς, ενώ η αστυνομία ψάχνει για έναν άντρα μέλος της Χρυσής Αυγής, που είναι γνωστός με το παρατσ��ύκλι «γυμναστής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top