Στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος με Τσίπρα και Σουλτς τραγικός πατέρας- Θέλει να θάψει το παιδί του

Μια ιστορία που κατάφερε να συγκινήσει τους δύο ισχυρούς άνδρες

Στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος με Τσίπρα και Σουλτς τραγικός πατέρας- Θέλει να θάψει το παιδί του

​Το ευαίσθητο πρόσωπο τους έδειξαν οι Αλέξης Τσίπρας και Μάρτιν Σουλτς οι οποίοι επέστρεψαν στην Αθήνα από τη Μυτιλήνη έχοντας μαζί τους και έναν πρόσφυγα που ήλθε για να θάψει το παιδί του.

Ο άνδρας κουβαλάει στην πλάτη του μια τραγική ιστορία… στην προσπάθεια του για ένα καλύτερο μέλλον για εκείνον αλλά και την οικογένεια του έφτασε στη Μυτιλήνη. Το παιδί του, ωστόσο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Την Πέμπτη το άτυχο προσφυγόπουλο άφησε την τελευταία του πνοή μετά από 48ωρη μάχη με τον θάνατο. Λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, ο πατέρας του δεν μπορούσε να θρηνήσει το αδικοχαμένο του παιδί και έμενε εγκλωβισμένος στο νησί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούσε να βρει ούτε καν αεροπορικό εισιτήριο.

Την τραγική του ιστορία έμαθαν ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, οι οποίοι επισκέφτηκαν το νησί και πήραν την συγκινητική πρωτοβουλία… να του παραχωρήσουν μια θέση στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η κίνηση ανθρωπιάς είναι η αρχή… και ότι η Ευρώπη επιτέλους θα βρει λύση για την προσφυγική κρίση, πριν θρηνήσουμε και άλλες παιδικές ψυχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top