Χώρισε ο Γιάννης Μπουτάρης από την Σάινερ- «Τώρα που ζω μόνος δεν είναι και πολύ καλά»

Τι παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Χώρισε ο Γιάννης Μπουτάρης από την Σάινερ- «Τώρα που ζω μόνος δεν είναι και πολύ καλά»

​Για την πρώτη του σύζυγο, για την πόλη του τη Θεσσαλονίκη αλλά και για το ότι πλέον είναι μόνος, μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi και τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα.

Σημειώνεται ότι η σχέση του δήμαρχου Θεσσαλονίκης με την Γκαμπριέλα Σάινερ, ήταν γνωστή, αφού έκαναν συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, την οποία έχασε από τον καρκίνο, ότι την αγαπούσε όσο τίποτα και ότι «Ήταν η ζωή μου».
Σε σχετική ερώτηση για την τωρινή συναισθηματική του κατάσταση, όμως, παραδέχτηκε ότι είναι μόνος. «Τώρα που ζω μόνος δεν είναι και πολύ καλά. Το να αποκτήσεις στη δική μου ηλικία μια σύντροφο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σ’ αυτή την ηλικία δεν σε συνεπαίρνει μόνο το σεξουαλικό. Είναι η συντροφικότητα, η κατανόηση, χρειάζεται μια έντιμη σχέση. Δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό. Για να βρεις σύντροφο, πρέπει να ψάξεις. Αυτή τη στιγμή χαίρομαι τη μοναχικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στη Θεσσαλονίκη, όπως το μετρό, καθώς και στην υποψηφιότητα του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, «καλώς εχόντων των πραγμάτων».
πηγή: seleo
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top