ΘΡΙΛΕΡ με εξαφάνιση 33χρονου Κρητικού δικηγόρου στην Κομοτηνή- ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας από τη μητέρα του

"Αγόρι μου σε περιμένει η μητέρα σου"

ΘΡΙΛΕΡ με εξαφάνιση 33χρονου Κρητικού δικηγόρου στην Κομοτηνή- ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας από τη μητέρα του

​Εδώ και 22 μέρες, από τις 14 Οκτωβρίου, έχουν χαθεί τα ίχνη του 33χρονου Κρητικού δικηγόρου, Γιάννη Αγαπάκη, ο οποίος βρισκόταν στην Κομοτηνή, όπου έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Η μητέρα του, Μαρία Αγαπάκη, μιλά για ένα σπουδαίο επιστήμονα, ένα καλό παιδί και δεμένο με την οικογένεια του. Η ίδια αναφέρει ότι μίλησε με το γιο της το προηγούμενο βράδυ. «Μαμά πάρε με το πρωί μην τυχόν δεν ξυπνήσω, για να πάω στο πανεπιστήμιο να πληρώσω τα δίδακτρα. Σ’ αγαπώ πολύ» της είπε χαρακτηριστικά.

Την επομένη μέρα, το σταθερό του δεν απαντούσε και το κινητό του ήταν κλειστό. «Στις 8.20 το πρωί μου ήρθε μήνυμα “Μαμά με κυνηγούν”» συνεχίζει η μητέρα και εξηγεί ότι το σήμα του κινητού του γιου της εντοπίστηκε στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.

«Δεν ξέρω αν μου το έστειλε ο ίδιος ή αν ήταν παραπλάνηση. Το βραδινό του φαγητό ήταν άθικτο πάνω στο τραπέζι. Το πορτοφόλι του ήταν άδειο πάνω στο γραφείο και η πόρτα ξεκλείδωτη» επισημαίνει.

Η κ. Αγαπάκη κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει, καθώς μετά από τόσες μέρες δεν της επιτρέπεται να μιλήσει με την Εισαγγελία Κομοτηνής, γιατί βρίσκεται στην Κρήτη και δεν γνωρίζουν αν όντως είναι η μητέρα.

«Αν με ακούει ο γιος μου "Αγόρι μου σε περιμένει η μητέρα σου"» είπε με σπαρακτική φωνή η μάνα, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει πάει στο Άγιο Όρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top