ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ για τους επιβάτες: ΒΛΑΒΗ στην σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Λαμία

Με προβλήματα γίνεται η μετακίνηση

​Με προβλήματα πραγματοποιείται, από τα ξημερώματα της Κυριακής, η σιδηροδρομική συγκοινωνία στη γραμμή Αθήνα-Λαμία, προκαλώντας πολύωρη ταλαιπωρία των επιβατών, λόγω βλάβης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Οι επιβάτες από τον σταθμό της Τιθορέας επιβιβάζονται σε λεωφορεία και μεταφέρονται στο Λιανοκλάδι, από όπου μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρειο Ελλάδα με το τρένο, αλλά και το αντίστροφο.

Αντίστοιχα, όσοι κινούνται με κατεύθυνση προς την Αθήνα φτάνουν με τρένα μέχρι το Λιανοκλάδι από 'κει επιβιβάζονται σε λεωφορεία μέχρι την Τιθορέα για να συνεχίσουν πάλι με τρένο μέχρι την Αθήνα.

Τα συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν νύχτα μέρα για να αποκαταστήσουν τη βλάβη ωστόσο τα προβλήματα είναι μεγάλα. Η σιδηροδρομική γραμμή έχει πάθει βλάβη σε μήκος 27 χιλιομέτρων, από το Μπράλο έως το Λιανοκλάδι, σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως εξηγούν οι τεχνικοί του ΟΣΕ, η ζημιά προκλήθηκε όταν εκτροχιάστηκε το τελευταίο φορείο από το τελευταίο βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας χωρίς να το καταλάβει κανείς και το τρένο συνέχισε την πορεία του μέχρι το Λιανοκλάδι. Το εκτροχιασμένο φορείο ουσιαστικά προκάλεσε τεράστιες ζημιές στις γραμμές. Οι τεχνικοί εκτιμούν πως μέχρι σήμερα το απόγευμα θα επισκευασθεί η σιδηροδρομική γραμμή και άρα θα αποκατασταθεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top