Ρόδος: Οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν- Έκλεψαν από 74χρονο 150.000 ευρώ!

Πήραν το κλειδί του σπιτιού από την αυλή, όπου το είχε κρύψει ο ιδιοκτήτης

Ρόδος: Οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν- Έκλεψαν από 74χρονο 150.000 ευρώ!

​Τις οικονομίες μιας ζωής ύψους 150.000 ευρώ, αφαίρεσαν τρεις τσιγγάνοι από το σπίτι 74χρονου στις Καλυθιές της Ρόδου! Οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας το κλειδί που είχε κρύψει ο ιδιοκτήτης στην αυλή!

Η ληστεία είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε πριν από μερικές μέρες, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Συγκεκριμένα, 53χρονος τσιγγάνος μαζί με δύο επίσης τσιγγάνες ηλικίας 54 και 34 ετών, πήγαν στο σπίτι του 74χρονου, χρησιμοποίησ��ν το κλειδί που είχε κρυμμένο στην αυλή, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε τα 150.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά τα είχε βγάλει από την τράπεζα ο 74χρονος και τα είχε κρύψει σπίτι του, θεωρώντας ότι εκεί θα ήταν ασφαλέστερα. Όταν ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία διενήργησε τη σχετική προανάκριση.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε προχθές ότι δράστες της κλοπής ήταν οι τρεις τσιγγάνοι, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

πηγή:rodiaki

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top