Σε κώμα 2χρονο αγόρι από άγριο ξυλοδαρμό: Μάνα και εραστής το είχαν 5 μέρες με αίματα!

Συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ το μωρό νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας με τον εφιάλτη που έζησε ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό.
Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από ξυλοδαρμό από 23χρονο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv, η 22χρονη μητέρα του παιδιού, έκανε αρχικά ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Στο αστυνομικό τμήμα ωστόσο διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος πατέρας του παιδιού βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών. Τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
Η μητέρα Ρομά υποστήριξε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Όπως είπε, επιτέθηκε στο παιδί της στο δρόμο προς τον καταυλισμό που διαμένουν στο Κιάτο, όταν εκείνη δεν δέχτηκε την απαίτησή του, να αφήσουν το αγοράκι να ζητιανεύει στους τριγύρω δρόμους.
��ύμφωνα με την δεύτερη κατάθεσή της, ο 23χρονος χτυπούσε το αγοράκι με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του.
Μάλιστα, το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί πέντε μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top