ΑΥΤΟ το ΤΕΡΑΣ βίαζε την ανήλικη κόρη του-Δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα

Την καταγγελία την έκανε η ίδια η 16χρονη

ΑΥΤΟ το ΤΕΡΑΣ βίαζε την ανήλικη κόρη του-Δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα

Τα στοιχεία του 37χρονου Βούλγαρου άνδρα, ο οποίος βίαζε για δύο χρόνια την κόρη του δόθηκαν στη δημοσιότητα, με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

30102015kritianakoinwsi001.jpg
Πρόκειται για τον ANGELOV Kiril του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978 στη Βουλγαρία. ​

arheio_lipsis_1_10.jpg

Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και αιμομιξία κατ' εξακολούθηση.

Ο 37χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 16χρονης κόρης του, η οποία εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, λέγοντας πως η κατάσταση αυτή διαρκούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι γονείς της ήταν χωρισμένοι και εκείνη ζούσε με τον πατέρα της, επειδή η μητέρα της έφυγε στο εξωτερικό.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

arheio_lipsis_36.jpg
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top