Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που κατέρρευσε στην Εσχατιά υπέβαλλε μήνυση στην Περιφέρεια

Γιατί μάζεψε τα μπάζα-ΔΕΙΤΕ τι λέει στο STAR

​Ένφια καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στο ρέμα της Εσχατιάς στις πρόσφατες πλημμύρες στο Καματερό.

Ο Κώστας Κεμερίδης κατέθεσε μηνύσεις σε μια προσπάθεια όπως λέει να βρει το δίκιο του.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα κινηθεί νομικά και υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ανάμεσα σε αυτούς και στην υπεύθυνη της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Αιτία για την μήνυση ήταν η εντολή της υπεύθυνης να απομακρυνθούν τα μπάζα από το γκρεμισμένο σπίτι την ίδια μέρα της νεροποντής καθώς υπήρχε κίνδυνος να φράξει τελείως το ρέμα και η καταστροφή να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι είχε προβεί σε όλες της ενέργειες που απαιτούνται προς τις υπηρεσίες προκειμένου να δοθεί λύση και να μην χαθεί το σπίτι του, το όποιο το νομιμοποιήθηκε το 1980.��

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Κώστας Κεμερίδης σήμερα κλήθηκε από το δημόσιο όμως λέει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που πλέον δεν υπάρχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top