ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 28χρονη ζει με καρδιά «βαλιτσάκι»-Φύλακας άγγελος ο αρραβωνιαστικός της!

Περιμένει υπομονετικά ένα μόσχευμα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 28χρονη ζει με καρδιά «βαλιτσάκι»-Φύλακας άγγελος ο αρραβωνιαστικός της!

​Συγκλονίζει η ιστορία της 28χρονης Ματούλας, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια ζει με τεχνητή καρδιά. Κουβαλά πάντα μαζί της το βαλιτσάκι της και περιμένει υπομονετικά ένα μόσχευμα.

«Τον θάνατο τον φοβάμαι ακόμα και τώρα, διότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βρω μόσχευμα και να γίνω καλά» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ζει με τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο και εκείνος δεν σταματά να την στηρίζει.

«Αποφασίσαμε να είμαστε μαζί, μας έτυχε αυτό στη ζωή μας. Μπορεί να μην τύχαινε στην Ματούλα να τύχαινε σε μένα. Είναι ανθρώπινα όλα. Αυτά είναι μέσα στην ζωή» είπε ο αρραβωνιαστικός της.

«Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή… εγώ ήμουνα καλά και σε μια μέρα έμαθα ότι χωρίς το «βαλιτσάκι» δεν θα ζήσω» εξομολογείται εκείνη.

Από την καθημερινότητά της, λέει η Ματούλα με δάκρυα στα μάτια ότι της έχει λείψει να βγει έξω μόνη της μια βόλτα: «Πάντα έχω μαζί μου ή την μαμά μου ή τον σύντροφό μου, γιατί το μηχάνημα αυτό ανά πάσα στιγμή μπορεί να χτυπήσει και να πρέπει να πάμε απευθείας στο Ωνάσειο. Επίσης το δεύτερο πράγμα που μου έχει λείψει πάρα πολύ είναι το μπάνιο! Μόνο τοπικά μπορώ να κάνω και από την μέση και κάτω. Θέλω να νιώσω ελεύθερη!»

Ο σύντροφός της είναι πάντα στο πλευρό της και λέει: «Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε αυτόν τον αγώνα. Είναι στιγμές που θα λυγίσω εγώ και θα με βοηθήσει η Ματούλα. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει ο Θεός να τα καταφέρουμε και να προχωρήσουμε την ζωή μας. Να παντρευτούμε, να πάμε στο σπίτι μας».

Η Ματούλα με δάκρυα στα μάτια είπε ότι νιώθει πολύ τυχερή που έχει τον Χρήστο.

ΔΕΙΤ�� το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top