Ποιος ήταν ο 28χρονος φρουρός του Αλέξη Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ήταν εργατικός και ικανός στη δουλειά του, ενώ αγαπούσε τον αθλητισμό-Πρώτη ανάρτηση: 28/10/2015 18:50

Ποιος ήταν ο 28χρονος φρουρός του Αλέξη Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

​Σε ηλικία μόλις 28 ετών έχασε την ζωή του ο Ανδρέας Ιωαννίδης, ο άνδρας που τον τελευταίο χρόνο ήταν η «σκιά» του Αλέξη Τσίπρα και της οικογένειας του, καθώς είχε αναλάβει να προστατεύει τον Πρωθυπουργό και τους οικείους του.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο νεαρός φρουρός σκοτώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (ενώ πήγαινε να συναντήσει έναν φίλο του σε καφετέρια), όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και προσέκρουσε με το κεφάλι, σε κολώνα στη οδό Γούναρη, στο Καματερό.

Μοιραίο λάθος, ήταν ότι εκείνη την στιγμή ο Ανδρέας Ιωαννίδης δεν φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα ο θάνατος του να είναι ακαριαίος.

frouros1_0.jpg
Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων, παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του αρχηγού της Αστυνομίας.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:

Mεγάλωσε στο Ζεφύρι και είχε μεγάλη αδυναμία στα δυο μικρότερα αδέρφια του, στα οποία ήθελε πάντοτε να δίνει το καλό παράδειγμα, καθώς πίστευε πως ήταν πρότυπο για εκείνα.

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του τον μεγάλωσαν με οικονομικές δυσκολίες και στερήσεις, ο Ανδρέας είχε όνειρα και φιλοδοξίες τις οποίες και έκανε από πολύ νωρίς πραγματικότητα.

frouros2_0.jpg
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, από νωρίς ξεχώρισε για τις επαγγελματικές του ικανότητες στο Σώμα και έτσι, μετά από τη θητεία του στη Δίωξη Ναρκωτικών, τοποθετήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Πριν ένα χρόνο εντάχθηκε στην ομάδα της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού, ενώ βρισκόταν πολύ κοντά με την υπόλοιπη οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα.

frouros3.jpg
Τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιέρωνε στην άλλη του μεγάλη αγάπη, την γυμναστική, καθώς ήταν μέλος και σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχής του (τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, είχε συμμετάσχει σε αγώνα body building που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ και κατέκτησ�� την έκτη θέση). Παράλληλα έπαιζε μπάσκετ στη Δ.Α.Σ του Ζεφυρίου ενώ ήταν μέλος και στο Γυμναστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top