Βρήκαν νεκρό άνδρα σε ρέμα του Μενιδίου-Φόβοι πως είναι ο τέταρτος νεκρός της κακοκαιρίας

Το πτώμα ήταν καλυμμένο με πέτρες και χώματα-Για πνιγμό έκανε λόγο ο ιατροδικαστής (video)-Πρώτη ανάρτηση: 28/10/2015 18:25

Βρήκαν νεκρό άνδρα σε ρέμα του Μενιδίου-Φόβοι πως είναι ο τέταρτος νεκρός της κακοκαιρίας

​Τέλος δεν έχει η τραγωδία μετά την φονική κακοκαιρία της περασμένης Πέμπτης-Παρασκευής, η οποία απ΄ότι όλα δείχνουν, άφησε και τέταρτο νεκρό στο πέρασμα της.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε μέσα σε ρεματιά στο Μενίδι (κοντά στις γραμμές του τραίνου) το πτώμα ενός άτυχου άνδρα, «πλακωμένο» με πέτρες και χώματα.

Το πτώμα εντόπισε (λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης) κάτοικος της περιοχής ο οποίος μετά το αρχικό σοκ ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φορούσε ένα jean και ήταν 45-50 ετών.

Μετά από αρκετή ώρα οι Πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, ενώ ο ιατροδικαστής από την πρώτη εικόνα του πτώματος έκανε λόγο για πνιγμό.

Αυτό που θέλουν τώρα να εξακριβώσουν οι Αρχές, είναι τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, αλλά και αν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του.

Φως στο μυστήριο αναμένεται να δώσει η νεκροψία, από την οποία o ιατροδικαστής θα διαπιστώσει πόσες μέρες ήταν νεκρός ο άνδρας, ώστε να βγάλει συμπέρασμα αν ο θάνατος του προήλθε από την φονική κακοκαιρία ή από άλλη αιτία.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, οι κάτοικοι της περιοχής είπαν πως κάθε φορά που βρέχει στην περιοχή γίνεται το ίδιο πράγμα, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φόρά που η βροχή παρασέρνει ανθρώπους και αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top