Συγκλονίζει ο θάνατος της 20χρονης που πέθανε στην γέννα-Σπαράζει η μητέρα της

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Συγκλονίζει ο θάνατο�� της 20χρονης που πέθανε στην γέννα-Σπαράζει η μητέρα της

​Συγκλονίζει ο θάνατος της 20χρονης Κατερίνας, η οποία πέθανε λίγες ώρες μετά την γέννηση του γιου της!

Το παιδί τώρα μεγαλώνει με την μητέρα της, ενώ για το θάνατό της κατηγορείται ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας.

Η μητέρα της Κατερίνας με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται στην εκπομπή Τατιάνα Live: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην την σκεφτώ. Κάθε μέρα αλλά δεν θέλω μπροστά στο εγγόνι μου. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κοντά στο εγγονάκι μου, να είμαι καλή και να χαμογελάω».

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που η Κατερίνα «έφυγε» από την ζωή και σήμερα η μητέρα της μετά από πολύ αγώνα κατάφερε να παραπεμφθούν σε δίκη τόσο ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας όσο και ο μαιευτήρας-γυναικολόγος που ανέλαβε την διαδικασία του τοκετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την δικογραφία, η Κατερίνα διένυε την 39η εβδομάδα της κύησης που εξελισσόταν φυσιολογικά καθ’ όλη την διάρκειά της και ξαφνικά το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου του 2010 μετέβη εκτάκτως σε δημόσιο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά.

«Ο γιατρός μου λέει ''δεν πρόκειται να γεννήσει σήμερα δεν έχει κάνει διαστολή και δεν έχει συστολή η μήτρα''. Έτσι μου είπε να κάνει εισαγωγή το πρωί» ανέφερε η μητέρα.

Ωστόσο, η κατάσταση της 20χρονης επιδεινώθηκε και την άλλη μέρα πήγε στις 7 το απόγευμα στο νοσοκομείο με οξύ πόνο στην κοιλιά. Κατά την εξέταση της διαπιστώθηκαν αλλοιώσεις στους παλμούς του εμβρύου και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της υπεβλήθηκε αμέσως σε καισαρική τομή αφού διενεργήθηκε προηγουμένως πλήρης έλεγχος.

«Ξαφνικά είδα αναστάτωση μέσα στην αίθουσα. Μια μαία βγήκε και μου είπε ότι το παιδί μου ήταν χτυπημένο και γεμάτο μελανιές!» είπε η μητέρα.

Λίγη ώρα μετά μόλις γεννήθηκε το βρέφος, διαπιστώθηκε εκτεταμένο αιμάτωμα στην κοιλιά της Κατερίνας και υπεβλήθη σε δυο επεμβάσεις. Όμως έχασε πολύ αίμα και τα ξημερώματα της ίδιας μέρας κατέληξε.

«Έβλεπα μελανιές στο σώμα της κόρης μου αλλά δεν μου αποκάλυπτε τι συνέβαινε», αποκαλύπτει η μητέρα της Κατερίνας και εξηγεί πώς κάλυπτε τα σημάδια από τα χτυπήματα με make up.

Ο σύζυγος από τη δική του πλευρά ισχυρίζεται πώς ήταν πολύ αγαπημένοι με την Κατερίνα και πως ο θάνατός της οφείλεται σε αμέλεια των γιατρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top