Γυμνή από τη μέση και κάτω και ανάμεσα σε σωρούς μπάζων και καλαμιών βρέθηκε η 43χρονη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι λεπτομέρειες του εντοπισμού της

Γυμνή από τη μέση και κάτω και ανάμεσα σε σωρούς μπάζων και καλαμιών βρέθηκε η 43χρονη

​Σχεδόν 30 χλμ. από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητό της, σε παραλία της Φρεαττύδας βρέθηκε τελικά η σορός της 43χρονης γυναίκας που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης από το Καματερό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας υπάλληλος του δήμου Πειραιά εντόπισε τελικά την άτυχη γυναίκα.

Όπως είπε, καθάριζε την πλαζ και κάτω από σωρούς μπάζων και καλαμιών βρήκε τη σορό μιας νεαρής, καστανόξανθης γυναίκας, η οποία ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.

Αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική και την αστυνομία, ενώ όπως είπε μπορεί και να μην την έβρισκαν ποτέ, αφού θα ερχόταν όχημα του δήμου για να καθαρίσει την παραλία.

Η σορός όπως έγραψε και το star.gr μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο κι εκεί οι συγγενείς της την αναγνώρισαν, γράφοντας έτσι το φινάλε της απίστευτης αυτής ιστορίας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της 43χρονης ��ητέρας, δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος νωρίς το πρωί του Σαββάτου, με δάκρυα στα μάτια περιέγραφε πώς από τη μια στιγμή στην άλλη εξαφανίστηκε η γυναίκα του.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη το μεσημέρι, όταν η 43χρονη πήρε το αυτοκίνητό της για να πάει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο.

Όμως η νεροποντή είχε σαν αποτέλεσμα να φουσκώσει το ρέμα της Εσχατιάς στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών και να παρασύρει την ίδια και το αυτοκίνητό της.

Οι αρχές εικάζουν, ότι η γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της και προσπάθησε να βγει από αυτό, όμως την παρέσυρε ο χείμαρρος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με τον τραγικό αυτό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top