Το «έλα να δεις» γίνεται στην Αθήνα-ΚΛΕΙΣΤΟΙ δρόμοι λόγω άφιξης Ολάντ αλλά και κακοκαιρίας

Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί η Αθήνα

Το «έλα να δεις» γίνεται στην Αθήνα-ΚΛΕΙΣΤΟΙ δρόμοι λόγω άφιξης Ολάντ αλλά και κακοκαιρίας

​Το «έλα να δεις» γίνεται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αττικής. Από την μία η κακοκαιρία που από το πρωί έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις, αφήνοντας και ένα νεκρό πίσω της και από την άλλη, οι κλειστοί δρόμοι λόγω της άφιξης του Ολάντ. Να σημειωθεί ότι το αεροπλάνο του Γάλλου προέδρου προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος γύρω στις 17:10.

Συγκεκριμένα, οι δρόμοι που έκλεισαν, αποτέλεσαν το βασικό δρομολόγιο του Γάλλου προέδρου : Από το αεροδρόμιο στην Αττική Οδό, στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Προεδρικό Μέγαρο.

Θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα επισκεφθεί ο Ολάντ, ενώ ταυτόχρονα θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται.

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων.

Βασικοί οδικοί άξονες, όπως η Χαμοστέρνας και η Φορμίωνος πλημμύρισαν, ενώ στη Δεκελείας στο δήμο Αχαρνών και στο Φάληρο παρενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από αυτοκίνητα.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν κεντρικοί δρόμοι στο Καματερό και το Μενίδι, με πεζούς και οδηγούς Ι.Χ. να κινδυνεύουν να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top