Πού θα πάνε οι Έλληνες την 28η Οκτωβρίου

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

​Η πρώτη ευκαιρία για απόδραση έφτασε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη σπεύσει να οργανώσουν το πρώτο τους φθινοπωρινό ταξίδι, είτε με αφορμή το τριήμερο που για κάποιους σχηματίζεται με τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, είτε εκμεταλλευόμενοι την 28η Οκτωβρίου. Σε ποιους προορισμούς έδειξαν την προτίμησή τους οι Έλληνες για τις ημέρες εκείνες;

Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου καταλαμβάνει η Θεσσαλονίκη, γεγονός αναμενόμενο δεδομένου του ότι μεσολαβεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου κατά τις ημέρες αυτές.

Δεύτερη έρχεται η Αθήνα, ενώ τρίτη εμφανίζεται η Ρώμη, ο πρώτος από τους τέσσερις ξένους προορισμούς της δεκάδας.

Ναύπλιο και Κωνσταντινούπολη είναι στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Παρίσι και Βιέννη ολοκληρώνουν την τετράδα των ξένων προορισμών, ενώ η δεκάδα κλείνει με τα Ζαγοροχώρια.

Αντίστοιχα, για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου, για πραγματοποίηση ταξιδιού μόνο κατά τις 27 με 28 Οκτωβρίου, οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις με διαφορά συγκεντρώνονται για την Αράχωβα και Ναύπλιο.

trivago-_πίνακας.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top