ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ στην Ρόδο: Εμπόδισε ασθενοφόρο και ο ασθενής απεβίωσε!

Το εργασιακό σωματείο του ΕΚΑΒ, κατέθεσε σχετική αναφορά στην Αστυνομία

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ στην Ρόδο: Εμπόδισε ασθενοφόρο και ο ασθενής απεβίωσε!

​Πολύ δυσαρεστημένοι είναι οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο νησί της Ρόδου καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον για τα καλά σε ότι αφορά την μετακίνησή τους για την μεταφορά ασθενών στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Τραγικό είναι μάλιστα το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές μέρες στο νησί, όπου καταστηματάρχης της παλιάς πόλης, εμπόδισε την διέλευση ασθενοφόρου, αρνούμενος να μετακινήσει την ομπρέλα του καταστήματός του από δημόσιο χώρο!

Το γεγονός άφησε άναυδους τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και τους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, το περιστατικό, που δεν είναι το μοναδικό, είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει με καθυστέρηση περίπου 5 λεπτών το ασθενοφόρο στο σπίτι όπου υπήρχε υπερήλικας ασθενής, ο οποίος και τελικά κατέληξε!

Ήδη το εργασιακό σωματείο του ΕΚΑΒ, κατέθεσε σχετική αναφορά στην Αστυνομία ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία τώρα αναμένεται να προχωρήσει στις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή και δεν αποκλείεται να ασκηθούν βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου για την απίστευτη αυτή συμπεριφορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top