Παραμυθένιος γάμος στον Σκορπιό: Παντρεύτηκε η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα

Στο νησί θα κάνει το ζευγάρι μήνα του μέλιτος

Παραμυθένιος γάμος στον Σκορπιό: Παντρεύτηκε η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα

​Στο ίδιο εκκλησάκι στο Σκορπιό που παντρεύτηκε ο Αριστοτέλης Ωνάσης την Τζάκι Κένεντι πριν από 47 χρόνια έγινε στις έξι και μισή το απόγευμα ο γάμος της κόρης του Ντιμίτρι Ριμπολοβλεφ με τον Χουαν Σαρτόρι.

Οι καλεσμένοι ήταν όλοι και όλοι 50, ενώ απούσα από το γάμο ήταν η μητέρα της νύφης που μόλις χθες ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον Ρώσο κροίσο κοινή συναινέσει.

«Είναι απόλυτα ευτυχισμένη που αυτό το σημαντικό γεγονός γίνεται στο Σκορπιό. Δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει κοντά στην ημερομηνία του γάμου του Ωνάση με την Κένεντι. Ήταν μια ωραία σύμπτωση» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ριμπολόβλεβα.

Η δεξίωση του γάμου πραγματοποιείται στο Μεγάλο Σαλόνι του Σκορπιού με θέα το Μεγανήσι. Το γάμο τέλεσαν ο μητροπολίτης Λευκάδας και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου Γερμανίας και Μ.Βρετανίας.

Τα μέτρα ασφαλείας στο νησί είναι δρακόντεια.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ήθελε ο γάμος της να είναι απλός κυρίως για να μην προκαλέσει λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά η Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, όλοι οι καλεσμένοι θα μείνουν στην θαλαμηγό ΟΜΕGA, ενώ το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μείνει στο Σκορπιό και τις επόμενες ημέρες για να κάνει μήνα του μέλιτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top