Εικόνες Star: Έβαλε φωτιά στο μαγαζί του στο Χαλάνδρι και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Επικράτησε πανικός- Ο δήμος του επέβαλλε πρόστιμο και εκείνος «τρελάθηκε»

Εικόνες Star: Έβαλε φωτιά στο μαγαζί του στο Χαλάνδρι και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Χαλάνδρι όταν ένας 65χρονος επιχειρηματίας κυριευμένος από απόγνωση άρχισε να βάζει φωτιά στα καθίσματα του καταστήματος του… απειλώντας να φτάσει στα άκρα.

«Τώρα θα βάλω φωτιά άμα δεν έρθει ο Δήμαρχος» φωνάζει! «Άμα έχει λουστεί, με το που θα βάλει πάνω του κατευθείαν θα πάρει, δεν σβήνεται», ακούγεται να λέει ένας περαστικός.

Ο δήμος Χαλανδρίου του επέβαλε πρόστιμο για παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου με τραπεζοκαθίσματα και αυτός πήρε ένα μπιτόνι με βενζίνη και ταμπουρώθηκε στο κατάστημα του που ήταν γεμάτο κόσμο.

Ξαφνικά, εκείνος, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του Star, έβαλε φωτιά δείχνοντας ότι ήταν έτοιμος να υλοποιήσει τις απειλές του. Οι αστυνομικοί, όμως, οι οποίοι ήταν δίπλα του προσπάθησαν να τον ηρεμίσουν και κάποια στιγμή τον έπεισαν να απομακρυνθεί από τις φλόγες, που έσβησαν αμέσως δύο πυροσβέστες.

Τελικά οι αστυνομικοί τον πλησίασαν τόσο, όσο έπρεπε για να τον ακινητοποιήσουν. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου εξέφρασε την λύπη του για το περιστατικό τονίζοντας ωστόσο ότι αν δεν έμπαινε πρόστιμο θα ήταν υπόλογος για απιστία σε βάρος του Δημοσίου.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top