Η ξανθιά αστυνομικός δεν θα είναι τελικά η «σκιά» του Ολάντ στην Ελλάδα

Εξέδωσε ανακοίνωση η Βουλή των Ελλήνων

Η ξανθιά αστυνομικός δεν θα είναι τελικά η «σκιά» του Ολάντ στην Ελλάδα

Τα σεξιστικά απαράδεκτα σχόλια της εφημερίδας Le Figaro ότι δήθεν ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει γοητευτική αστυνομικό να φυλάει τον Φρανσουά Ολάντ τις μέρες που θα βρίσκεται στην Αθήνα, οδήγησε τη Βουλή να εκδώσει αυστηρή ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως τελικά η κ.Ευριδίκη Σουλιώτη δεν θα αξιοποιηθεί στην ασφάλεια του Γάλλου προέδρου. Ούτως ή άλλως την ασφάλεια του Ολάντ αναλαμβάνει η ελληνική προεδρία και όχι η ελληνική βουλή που υπηρετεί η υπαστυνόμος.

«Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία αναφέρονται στην αποκλειστική συνοδευτική ασφάλεια του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, από πρόσωπο της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων.» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, στο Twitter η πρόεδρος φεμινιστικής οργάνωσης της Γαλλίας τα βάζει με την Le Figaro: «Αγαπητή @Le_Figaro, μπορείς να αποφεύγεις να μας κάνεις να διαβάζουμε σεξιστικές παρατηρήσεις; #ευχαριστώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η υπαστυνόμος εκτός από τα άπταιστα γαλλικά που μιλά εκπαιδεύεται συνεχώς για να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και την οικογένεια της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top