Στα βήματα της Τζάκι Κένεντι: Παντρεύεται στον Σκορπιό η Ριμπολόβλεβα!

«Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου»

Στα βήματα της Τζάκι Κένεντι: Παντρεύεται στον Σκορπιό η Ριμπολόβλεβα!

Ήταν 20 Οκτωβρίου 1968 όταν η παγκόσμια κοινότητα έστρεφε γεμάτη περιέργεια το βλέμμα στον ιδιόκτητo παράδεισο του Σκορπιού για τον «γάμο του αιώνα»: ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρευόταν την Τζάκι Κένεντι.

Σαραντα επτά χρόνια μετά, η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον 34χρονο σύντροφό της Χουάν Σαρτόρι.

Όπως δηλώνει η Εκατερίνα, ο Σκορπιός σημαίνει πολλά πράγματα για την ίδια: «Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου».

Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της που θα τελέσει τον γάμο στον Σκορπιό, η Ριμπολόβλεβα τονίζει ότι θα πρόκειται για μία σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο τα μέλη της οικογένειας και οι στενότεροι φίλοι.

«Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μ��γάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου» επισημαίνει.

Η ίδια, μιλά με θαυμασμό για τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίο χαρακτηρίζει «χαρισματικό και τολμηρό άνδρα», ενώ αποκαλύπτει ότι είχε πει από καιρού στην εγγονή του Αθηνά Ωνάση «να με ενημερώσει άμεσα αν αποφασίσει να αποχωριστεί το νησί».

Η Ριμπολόβλεβα, όμως, μιλά με τα καλύτερα λόγια και για τη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Μια χώρα με εντυπωσιακά τοπία, μοναδικό περιβάλλον και φυσική ομορφιά, φιλόξενο κόσμο, πλούσια ιστορία, μυθολογία και πολιτισμό. Αυτά αποτελούν εξαιρετικά συστατικά για να αναπτύξεις ποιοτικό τουρισμό με πολυτελή θέρετρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top