Mες το μαύρο σκοτάδι… ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πορείες κατά του πολυνομοσχεδίου σε Χανιά, Hράκλειο και Θεσσαλονίκη

Mες το μαύρο σκοτάδι… ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

​Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, από την ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και από το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

23800.jpg
Γύρω στις 9 μ.μ. ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετείχαν περίπου 3.000 διαδηλωτές. Το περίεργο είναι βέβαια, που η διαδήλωση έγινε μέσα στο μαύρο σκοτάδι, καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα φώτα στην πλατεία Συντάγματος είναι σβηστά, ενώ φωτισμένο είναι μόνο το κτίριο της Βουλής.

23806.jpg

23796.jpg
Στην πλατεία Συντάγματος κατευθύνθηκε και η πορεία του ΠΑΜΕ.

23894.jpg
Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε από την Ομόνοια, ότι το πολυνομοσχέδιο που συζητιέται απόψε στη βουλή και όσα έρχονται τις επόμενες ημέρες, τους επόμενους μήνες θα πρέπει να σημάνουν πραγματικό ξεσηκωμό.

Πορείες κατά του πολυνομοσχεδίου σε Χανιά, Hράκλειο και Θεσσαλονίκη

Χανιά: Στην πλατεία δημοτικής αγοράς συγκεντρώθηκαν μέλη σωματείων της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, φοιτητές, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής Ενότητας, διαδηλώνοντας ενάντια στα νέα μέτρα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

Στην πλατεία Νέων Καταστημάτων συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, αγρότες και κτηνοτρόφοι, καλώντας τους πολίτες να αντισταθούν στα νέα μέτρα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν την δική τους πορεία.

pame-xania-4.jpg
(ΦΩΤΟ από flashnews)

Πορεία στους δρόμους των Χανίων πραγματοποίησε και ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, στο πλαίσιο μεσογειακής συνάντησης που πραγματοποιούν στα Χανιά.

Hράκλειο: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έγιναν απόψε και στο Ηράκλειο, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

253104-e1445019107888.jpg
(ΦΩΤΟ από cretapost)

Στην πλατεία Ελευθερίας, τοπικοί φορείς, συνταξιούχοι εκπρόσωποι εργατικών και συνδικαλιστικών σωματείων με συνθήματα και πανό έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Παράλληλα μέλη του ΠΑΜΕ, αγρότες ιδιωτικοί υπάλληλοι, το Συνδικάτο Οικοδόμων κ.ά. πραγματοποίησαν πορεία κατά του πολυνομοσχεδίου.

Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΜΕ κάλεσε σε συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό που έγραφε «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε, δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε» έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

thess_631_355.jpg
(ΦΩΤΟ από seleo)
Η πορεία της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Σοφίας και κατέληξε στο Λιμάνι, όπου πραγματοποιείται το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top