Η πρώτη μέρα της Βίκυς Σταμάτη στο σπίτι με τον γιο της

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η πρώτη μέρα της Βίκυς Σταμάτη στο σπίτι με τον γιο της

​Το πρώτο της βράδυ εκτό�� φυλακής πέρασε μετά από τρία χρόνια η Βίκυ Σταμάτη. Όμως οι δικαστικές της περιπέτειες δεν έχουν τελειώσει αφού δεν έχει βγει η οριστική απόφαση του εφετείου.

Η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου μένει πλέον στο Χαλάνδρι στο σπίτι του αδερφού της. Εκεί πέρασε την πρώτη της νύχτα μαζί με το παιδί της και μίλησε με τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

«Δεν θέλω να σας δει εδώ, δεν θέλω να σας δει εδώ».

«Είναι πάνω και σας περιμένει;» την ρώτησαν και εκείνη απάντησε: «ναι με περιμένει. Είναι το φάρμακο μου το παιδί μου».

«Ποιος άλλος σας περιμένει στο σπίτι;» την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. «Μια άλλη τραγική φιγούρα. Η μάνα μου. Ο μπαμπάς μου δεν είναι εδώ, είναι ο αδερφός μου, είναι οι φροντιστές του παιδιού μου».

Νωρίς το πρωί βγήκε στο μπαλκόνι μαζί με τον γιο της. Φορώντας μια μαύρη φόρμα και μια μαύρη μπλούζα δεν θύμιζε την άλλοτε απαστράπτουσα σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι εξαιρετικά ευτυχής διότι αρχίζει σιγά σιγά και συνενώνεται η οικογένεια του και πάλι με τη γυναίκα του να είναι κοντά στο παιδί του το οποίο πραγματικά βρισκόταν όχι σε καλή κατάσταση όπως και οι γονείς της. Έχει λοιπόν κάθε λόγο να είναι ευτυχής, αν και ο ίδιος έχει ανηφόρα μπροστά του» δήλωσε ο δικηγόρος του, κ. Παγορόπουλος.

Ελεύθερη μεν αλλά με αυστηρούς περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη θα συνεχίσει να μένει στο σπίτι του αδερφού της. Όμως μέχρι τις 5 Νοεμβρίου θα πρέπει να βρεθούν τα 50.000 ευρώ που έχει ορίσει ως εγγύηση αποφυλάκισης το δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ η Βίκυ Σταμάτη χωρίς να δώσει την εγγύηση!

ΔΕΙΤΕ την Βίκυ Σταμάτη να φεύγει από το Δρομοκαΐτειο: «Σε λίγο θα βρίσκομαι στο παιδί μου»!

Πατέρας Βίκυς Σταμάτη: «Ευχαριστώ πολύ τη δικαιοσύνη, που έστω και αργά έπραξε ένα καλό»


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top