«29ος Γύρος Αθήνας»- ΔΕΙΤΕ ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας

Κατά τις ώρες 6 π.μ.- 12 μ.μ.

Λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία: «29ος Γύρος Αθήνας», την Κυριακή 18 -10-2015 και κατά τις ώρες 6 π.μ.- 12 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, πλην αυτών με ειδικές διαπιστεύσεις, στις κατωτέρω οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων ως εξής:

-Λ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της Λ. Συγγρού και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
καδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Σόλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πλ. Ομονοίας, περιμετρικό οδικό δίκτυο και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
-Πλ. Συντάγματος, περιμετρικό οδικό δίκτυο και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγ. Με��ετίου και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Ομονοίας και της οδού Πιπίνου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αριστοτέλους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαλκοκονδύλη και Πιπίνου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Φυλής, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μακεδονίας και Πιπίνου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αχαρνών, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Βάθη και της οδού Πιπίνου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λιοσίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιουλιανού και της Πλ. Βάθη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Καματερού, σε όλο το μήκος της.
-Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της.
-Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας. Καθώς και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατησίων.
-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
-Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Ησιόδου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Ανώνυμη οδός εφαπτόμενη, σε όλο το μήκος της.
-Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
-Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
ατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.
-Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.
-Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αμαλίας και της οδού Ζαχάρωφ και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Επιπρόσθετα κατά μήκος της διαδρομής διεξαγωγής της εν λόγω αθλητικής εκδήλωσης θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων μόνο από τους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους:
-Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους
-Λ. Αλεξάνδρας – Χαρ. ΤρικούπηΛ. Αλεξάνδρας – Χαρ. Τρικούπη
-Λ. Βασ. Σοφίας – Ριζάρη
-Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης
-Λ. Βασ. Κων/νου – Β. Γεωργίου Β΄
-Λ. Βασ. Κων/νου – Ριζάρη
-Λ. Βασ. Σοφίας – Παπαδιαμαντοπούλου
-Λ. Βασ. Σοφίας – Π. Κόκκαλη

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top