Πρύτανη�� πανεπιστημίου Μακεδονίας μηνύει φοιτητές για ένα πάρτι

Το διοργάνωσαν στο χώρο του ιδρύματος παρά την απαγόρευσή του

​Στον εισαγγελέα στέλνει ο πρύτανης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) κ. Αχιλλέας Ζαπράνης τους φοιτητές της παράταξης ΕΑΑΚ (Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση), που αγνόησαν την απαγόρευσή τους και διοργάνωσαν πάρτι στο χώρο του ιδρύματος την περασμένη Παρασκευή.

"Οι Πρυτανικές Αρχές δεν δίνουν άδεια για τη διεξαγωγή 'πάρτι' στους χώρους του Πανεπιστημίου, διότι αυτό προφανώς δεν συνάδει με τους επιστημονικούς, εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς στόχους του Ιδρύματος, αλλά κι επειδή έχουν την αυτονόητη και εκ του Νόμου υποχρέωση να διασφαλίζουν τη δημόσια περιουσία και την ομαλή λειτουργία του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος" αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΑΚ.

Σε ό,τι αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι "όταν εκπρόσωπος της συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης επισκέφτηκε προ ημερών τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, έλαβε κατηγορηματικά αρνητική απάντηση για τη δυνατότητα διεξαγωγής "πάρτι" στους χώρους του Πανεπιστημίου" και "η απάντηση του εκπροσώπου αυτού ήταν ότι, "εμείς θα το κάνο��με" και πως αν συναντήσουμε αντίδραση, "θα φτάσουμε μέχρι τα άκρα".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top