Πατέρας Βίκυς Σταμάτη: «Ευχαριστώ πολύ τη δικαιοσύνη, που έστω και αργά έπραξε ένα καλό»

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου θα μείνει με το γιο της στο σπίτι του αδελφού της

Πατέρας Βίκυς Σταμάτη: «Ευχαριστώ πολύ τη δικαιοσύνη, που έστω και αργά έπραξε ένα καλό»

​Μετά από τρεισήμισι χρόνια και έξι αιτήσεις, τα "capital controls" αποφυλάκισαν τελικά τη Βίκυ Σταμάτη, χωρίς να χρειαστεί να βρει τις 50.000 ευρώ της εγγύησης. Ο πατέρας της, Δημήτρης Σταμάτης ευχαριστεί τη δικαιοσύνη που έπραξε το καλό για την κόρη του.

O δικηγόρος της έκανε χρήση κοινής υπουργικής απόφασης που αναστέλλει την καταβολή εγγύησης για να αποφυλακιστούν κρατούμενοι μέχρι 31 Οκτωβρίου λόγω των τραπεζικών περιορισμών.

«Ευχαριστώ πολύ τη δικαιοσύνη, που έστω και αργά έπραξε ένα καλό. Όλο το διάστημα μαζί είμαστε, εκεί αγκαλιασμένοι. Μόλις ακούσαμε, η κόρη μου στην αρχή λιποθύμησε και εμείς στην ίδια φάση είμαστε από χαρά από λύπη» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της, κ. Δημήτρης Σταμάτης.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου δε θα χρειαστεί να καταβάλλει αμέσως την εγγύηση των 50.000 ευρώ που της επέβαλε χθες το δικαστήριο. Θα πρέπει όμως, αν δεν παραταθεί η ισχύς της υπουργικής απόφασης, να τα δώσει έως τις 5 Νοεμβρίου. Αν και όπως λέει ο πατέρας της από το Ζέλι Φθιώ��ιδας, το να βρεθούν αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο.

«Φέρνουμε γύρω για να μαζέψουμε χρήματα. Εμείς είμαστε γεωργοί, συνταξιούχοι. Ακόμα δουλεύω. Τριάντα πρόβατα έχω, είμαι 77 χρόνων. Η σύνταξή μας είναι του ΟΓΑ. Κανένα 650άρι εγώ και άλλα 500 η κυρά, αυτά είναι. Ο γιος μου μέχρι τώρα δύο οικογένειες έφερνε γύρω. Δυο δουλειές κάνει, άστον το γιο μου» πρόσθεσε ο πατέρας.

Η Βίκυ Σταμάτη θα μείνει με τον γιο της στο σπίτι του αδελφού της στην Αθήνα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top