Κρήτη: 23χρονος έδειρε με μαγκούρα διευθυντή σχολείου γιατί απέβαλε τον αδελφό του

Το θύμα τη «γλίτωσε» με ένα κάταγμα στο χέρι

​Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Συβρίτου στο Δήμο Αμαρίου, της Κρήτης με θύμα τον διευθυντή του σχολείου. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αδελφός ενός 13χρονου μαθητή μπούκαρε μέσα στο γραφείο του και του επιτέθηκε με μία μαγκούρα!

Ο κύριος Βαγγέλης Ανυφαντάκης έβαλε το χέρι του μπροστά για να προστατέψει από το χτύπημα το κεφάλι του με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα. Ο 23χρονος δράστης μετά την επίθεση έγινε καπνός ενώ ο διευθυντής υπέβαλλε μήνυση εναντίον του.

Το θύμα της επίθεσης

ccc_459_355.jpg
Ο λόγος της επίθεσης; Δεν του άρεσε το ότι ο αδελφός του είχε πάρει αποβολή από το σχολείο για τρεις μέρες, επειδή είχε ανεβά��ει κάποια υβριστικά σχόλια για καθηγητή στο Facebook.

«Ποιος είσαι εσύ που θα τον αποβάλεις, με ρώτησε και στη συνέχεια μου επιτέθηκε με την κατσούνα. Αν δεν έβαζα το χέρι μου μπροστά, που έπαθε κάταγμα, θα με χτυπούσε στο κεφάλι, εκεί σημάδευε, και δεν ξέρω και εγώ που θα είχα καταλήξει, μπορεί και νεκρός» ανέφερε ο διευθυντής.

Για αυτό το λόγο, την Τετάρτη εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου προχωρούν σε απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας «από τις αστυνομικές αρχές, τις τοπικές αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα που δεν είναι πρωτοφανή και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top