Ρόδος: Την έκαναν «μαύρη» στο ξύλο και της έκοψαν την μύτη

Βάναυση επίθεση σε 32χρονη

Ρόδος: Την έκαναν «μαύρη» στο ξύλο και της έκοψαν την μύτη

​Βάναυση επίθεση δέχτηκε μια 32χρονη ΡΟΜΑ από πέντε ομόφυλους της. Αφού την ξυλοκόπησαν άγρια, στην συνέχει��, της δάγκωσαν και της έκοψαν και τη... μύτη!

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Τρίτη στην περιοχή Επτά Βαγιές στην πόλη της Ρόδου όπου κινούνταν με το αυτοκίνητο της η 32χρονη.

Ξαφνικά άρχισε να την καταδιώκει ένα αυτοκίνητο με τους 5 ΡΟΜΑ μέσα. Τελικά κατάφεραν να της κλείσουν το δρόμο, να τη βγάλουν από το αμάξι και να της επιτεθούν.

Περίοικοι που την είδαν να φωνάζει αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου κάλεσαν την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ με το οποίο και μεταφέρθηκε η 32χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Εκεί όπως η ίδια καταγγέλλει την περίμεναν με ρόπαλα στα χέρια οι αθίγγανοι και χάρη στην μεσολάβηση των τραυματιοφορέων κατάφερε να εισαχθεί στο νοσοκομείο χωρίς περαιτέρω θέματα.

Η 32χρονη όπως τονίζει στην μήνυση της υπεβλήθη σε εγχείρηση για την αποκατάσταση της μύτης της αφού είχε ακρωτηριαστεί η κορυφή αυτής, ενώ το επόμενο διάστημα θα της γίνει και νέα επέμβαση για τον ίδιο λόγο.

Ως εκ τούτου η 32χρονη ζητά την ποινική δίωξη των πέντε ομόφυλων της για τα όσα της προκάλεσαν.

Φώτο από Δημοκρατική

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top