Ακόμα ένας αρωγός για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Η εταιρεία «Παπουτσάνης» θα δημιουργήσει μια νέα καλλυντική σειρά για παιδιά

Δυνατό κρίκο στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ αλλά και για τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ, αποτελεί πλέον η εταιρεία «PAPOUTSANIS» που εδώ και 145 χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες της στην ελληνική οικογένεια.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρείας PAPOUTSANIS, κύριο Ιωακείμ Τζουμάκη, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ», τον υποδέχτηκε ως υποστηρικτή του Συλλόγου και τον συνεχάρη για την ιδέα να δημιουργηθεί μια νέα καλλυντική σειρά προϊόντων για παιδιά αφιερωμένη στην «ΕΛΠΙΔΑ».

«Πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός. Κάνεις την προσπάθεια και όταν βλέπεις και τους άλλους να συμμετέχουν σε κάτι που κάνεις, τότε είναι πιο δυνατό από οποιαδήποτε άλλη βοήθεια κάνει κανείς. Διότι το να συμβάλλει κάποιος σε μια προσπάθεια που κάνεις, είναι σαν να επικροτεί και να συμβάλλει στο έργο που κάνεις. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό» τόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά τη συνάντησή της με τον κύριο Τζουμάκη.

«Από όλους τους εργαζόμενους και την διοίκηση “PAPOUTSANIS”, ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα μεγάλο μπράβο, την ευγνωμοσύνη τους και την αγάπη μας προς εσάς για αυτό που κάνετε. Είναι φάρος ελπίδας και δύναμης που πρέπει να φωτίζει όλους μας να κάνουμε το καλό, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδος» είπε ο Ιωακείμ Τζουμάκης, διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας «PAPOUTSANIS».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top