Τράπεζα τροφίμων: Γιορτάζει 20 χρόνια προσφοράς και ανθρωπιάς

Για ένα μέλλον χωρίς… πείνα

​Η Τράπεζα Τροφίμων, αυτή η ξεχωριστή τράπεζα που λειτουργεί χάρη στην αφοσίωση των εθελοντών της, γιορτάζει 20 χρόνια προσφοράς στις 20 Οκτωβρίου και μας καλεί να συμμετέχουμε και να ενισχύσουμε το έργο της.

Το έργο της Τράπεζας είναι σύμπραξη μιας ομάδας που απαρτίζεται από εθελοντές, ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα και ΜΚΟ οργανισμούς.

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν πετάμε τίποτα», οι προμηθευτές της Τράπεζας, παρέχουν καθημερινά προϊόντα, τα οποία είτε είναι κοντόληκτα, είτε έχουν ελαττωματικές συσκευασίες, χωρίς όμως να έχουν αλλοιωθεί.

Στη συνέχεια η Τράπεζα Τροφίμων τα διανέμει σε ιδρύματα, συσσίτια και γεύματα αγάπης. Εκεί οι εθελοντές του ιδρύματος μαγειρεύουν καθημερινά, εξασφαλίζοντας ένα πιάτο φαγητό σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Η Τράπεζα Τροφίμων θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια να προσφέρει τροφή στους συνανθρώπους μας «τρέφοντας» ελπίδες για ένα μέλλον χωρίς πείνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top