Ηχητικό ντοκουμέντο για τη δράση της Χρυσής Αυγής: «Αν δώσει το «ok» ο μεγάλος, πας»

Δύο Χρυσαυγίτες έντρομοι συνομιλούν μετά το φόνο Παύλου Φύσσα-Πρώτη ανάρτηση: 09/10/2015 00:12

Ηχητικό ντοκουμέντο για τη δράση της Χρυσής Αυγής: «Αν δώσει το «ok» ο μεγάλος, πας»

​Ηχητικό ντοκουμέντο για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει την αυστηρή ιεραρχία που απαιτούσε άνωθεν έγκριση πριν από κάθε δράση

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του διαδικτύου κατηγορούμενος, σε συνομιλία με φίλη του, φέρεται να λέει με ποιόν τρόπο λαμβάνονταν οι αποφάσεις στη Χρυσή Αυγή.

- Γυναίκα: Και είπανε για αυτό, είπε αυτό το μεγαλοστέλεχος του Πειραιά, το στέλεχος, αυτός ο χρυσαυγίτης, ο πρώην χρυσαυγίτης του Πειραιά, ότι ενημερώσανε το μεγαλοστέλεχος της Νίκαιας, αυτός πήρε βουλευτή και ο βουλευτής πήρε τον Μιχαλολιάκο και πήγε και τον σκότωσε.

- Κατηγορούμενος: Ναι μωρέ εντάξει, αυτό είναι η ιεραρχία πως πήγαινε. Για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη, ο Γιάννης το λέει στον μεγάλο και αν δώσει το «ok» ο μεγάλος πας.

Μάλιστα, παραδέχεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς πληρωνόταν από την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

-Γυναίκα: Δουλεύει ο Γιώργος και παίρνει λεφτά από τη Χρυσή Αυγή.

- Κατηγορούμενος: Ε, παίρνει 600 ευρώ.

Στο τέλος συμβουλεύει τη φίλη του να σκίσει τις φωτογραφίες που έχει από τη Χρυσή Αυγή και να επικοινωνήσει με τη μητέρα του ώστε να ξεφορτωθεί ενοχοποιητικό υλικό.

Κατηγορούμενος: Ωραία! Να σου πω κάτι. Πάρε τη μάνα μου και πες της... Έχω αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και τέτοια μέσα. Και αφίσες και τέτοια. Πες της να τα πετάξει όλα αυτά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top