ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: ΒΑΡΙΑ πρόστιμα για τα «πειραγμένα» Volkswagen ετοιμάζει το Υπ. Μεταφορών!

Έγκαιρη ενημέρωση από την ελληνική αντιπροσωπεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: ΒΑΡΙΑ πρόστιμα για τα «πειραγμένα» Volkswagen ετοιμάζει το Υπ. Μεταφορών!

​Νέα τέλη κυκλοφορίας, φόροι και πρόστιμα. Όλα αυτά δεν θα επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων Volkswagen στην Ελλάδα με το πειραγμένο λογισμικό.

Είναι όμως οι παράμετροι που πρόκειται να ελέγξει το Υπουργείο Μεταφορών για αυτά τα οχήματα και να επιβάλει βαριές χρηματικές ποινές στον όμιλο Volkswagen σε περίπτωση παράβασης της νομοθεσίας. Μάλιστα στην επιστολή που έστειλε στις εισαγωγικές εταιρείες ήταν σαφής η αναφορά για το τι θα επακολουθήσει

Η Γενική Γραμματέας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Πέτη Πέρκα μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα τόνισε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αλληλογραφία με τις Γερμανι��ές αρχές για να δοθούν πλήρη στοιχεία για να επανεξεταστούν φόροι και τέλη κυκλοφορίας για τα περίπου 15.000 ύποπτα οχήματα που έχουν εισαχθεί στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελληνική αντιπροσωπεία ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες αυτοκίνητων με το πειραγμένο λογισμικό.

Όλη η διαδικασία για την επιβολή προστίμων σε περίπτωση παράβασης της νομοθεσίας γίνεται με την συνεργασία των υπουργείων Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Οικονομικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top