Η μητέρα της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη στο STAR: «Βίωνε ερωτική απογοήτευση»

Τι απαντά για όσα ακούγονται για τον πατριό της κοπέλας

Η μητέρα της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη στο STAR: «Βίωνε ερωτική απογοήτευση»

​Τις συνθήκες που βρήκε τον θάνατο η Μαρία Νταλιάνη προσπαθούν να κατανοήσουν οι δικοί της άνθρωποι. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μίλησε στο STAR για την ερωτική απογοήτευση που βίωνε η κοπέλα και απάντησε για το αν ο πατριός της Μαρίας ήταν αυστηρός μαζί της.

«Ερωτική απογοήτευση. Το κορόιδευε ο άλλος και το μάθαμε κι εμείς και τώρα ένιωθε άσχημα για τον εαυτό της».

Με αυτά τα λόγια σπάει τη σιωπή της, η Αννίλα Νταλιάν, μητέρα της 21χρονης Μαρίας που βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στο Παγκράτι. Η μητέρα πιστεύει ότι σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει η σχέση που είχε η Μαρία και τέλειωσε πριν λίγους μήνες.

«Από τότε που ήρθε το παιδί αυτό, ήταν χάλια. Ένα μήνα από τον Σεπτέμβρη, ήταν πολύ στεναχωρημένη» προσθέτει.

Η Αννίλα Νταλιάν μιλάει και για τα όσα γράφονται για τον σύζυγό της. Εξηγεί ότι ο πατριός της κοπέλας στάθηκε σαν πραγματικός της πατέρας.

«Εγώ δεν της έδινα λεφτά για να κάνουμε οικονομία. Ο Μάρκος μου έλεγε “δώσε”, γιατί είναι κορίτσι και θα την κοροϊδεύουν. Έχει πρόβλημα το πόδι της, να έχει λεφτά. Αν ήταν έτσι, δεν θα τον άφηνα εγώ αυτόν τον άνδρα;» επισημαίνει η ίδια.

Την ίδια ώρα τα ερωτήμ��τα για το τι οδήγησε την 21χρονη στον θάνατο παραμένουν αναπάντητα. Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας οφείλεται σε κακώσεις συμβατές με πτώση από μεγάλο ύψος ενώ το σώμα της 21χρονης ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί εάν υπήρχαν ίχνη πάλης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top