Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο του Έλληνα ιερέα με την Περουβιανή ερωμένη του

Στο προσκήνιο οι φετιχιστικές πράξεις του παράνομου ζευγαριού

Σκάνδαλο προκάλεσε η αποκάλυψη ότι Έλληνας ορθόδοξος ιερέας από τις ΗΠΑ διατηρούσε παράνομο δεσμό με 45χρονη Περουβιανή και μάλιστα βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές στιγμές τους!


Το ροζ βίντεο φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα η New York Post, με τις φετιχιστικές σεξουαλικές πράξεις του παράνομου ζευγαριού να βγαίνουν στο προσκήνιο!

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την εντυπωσιακή Περουβιανή, η οποία επιδίδεται σε μία φετιχιστική πράξη γνωστή με την ονομασία «cake sitting». Η 45χρονη ερωμένη, φορώντας μόνο το εσώρουχό της, καλσόν και γόβες, κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με ��λαστική μεμβράνη και το λιώνει με τα οπίσθιά της.


Ο 67χρονος ιερέας, Γιώργος Πασσιάς, που λειτουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν, ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ η ερωμένη του είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή.


Την παράνομη σχέση τους αποκάλυψε ο σύζυγος της 45χρονης, ο οποίος έστειλε στην Αρχιεπισκοπή το πικάντικο οπτικοακουστικό υλικό.