ΕΝΤΑΣΗ πάλι στη δίκη-Η μάνα Φύσσα πέταξε μπουκάλι στον Ρουπακιά και του είπε: «Να με θυμάσαι»!

Φώναζαν οι φίλοι και οι γονείς του Φύσσα

ΕΝΤΑΣΗ πάλι στη δίκη-Η μάνα Φύσσα πέταξε μπουκάλι στον Ρουπακιά και του είπε: «Να με θυμάσαι»!

​Με ένταση ολοκληρώθηκε η συνέχεια της κατάθεσης και της εξέτασης της μητέρας του Παύλου Φύσσα στην δίκη της Χρυσής Αυγής!

2381472.jpg
Η Μάγδα Φύσσα ολοκληρώνοντας πέταξε ένα μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια της στον Γιώργο Ρουπακιά και του είπε: «Να με θυμάσαι».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».

Την θέση της μητέρας της πήρε η αδελφή του αδικοχαμένου μουσικού Ειρήνη Φύσσα αλλά δεν άντεξε ούτε λίγα λεπτά. Ζήτησε να βγει έξω και έτσι η δίκη διακόπηκε για τις 8 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα, η δίκη είχε συνεχείς εντάσεις και με την μητέρα του Παύλου Φύσσα να προσπαθεί να καταθέσει μέσα από συνεχείς αντεγκλήσεις με τους δικηγόρους των κατηγορουμένων.

Η Μάγδα Φύσσα διαμαρτυρήθηκε στο δικαστήριο πως οι συνήγοροι των κατηγορουμένων δημιουργούν οχλαγωγία και δεν την αφήνουν να μιλήσει.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο πατέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης: «Αφήστε την να μιλήσει! Επίτηδες το κάνετε!», είπε, με την Πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητάει να μην παρεμβαίνει στην διαδικασία και να ηρεμήσει.

2381475.jpg
Ο πατέρας του Φύσσα εκνευρισμένος γύρισε προς έναν από τους κατηγορούμενους και του είπε: «Τι με κοιτάς ρε;» και ακολούθως στράφηκε στην Πρόεδρο λέγοντάς της ότι ένας κατηγορούμενος γύρισε και τον κοίταξε απειλητικά.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε όταν τον λόγο πήρε συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένου της Χρυσής Αυγής και είπε χαρακτηριστικά: «Για όσο θέλω για να καταθέσω την άποψή μου». Τότε, φίλος του Παύλου Φύσσα φώναξε από το ακροατήριο «θες να δικάσεις μήπως; Δικηγόροι των φονιάδων».

Έπειτα οι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν να βγει έξω γιατί είναι μάρτυρας και ο φίλος του Παύλου Φύσσα άρχισε να φωνάζει «δεν είμαι μάρτυρας», και εν συνεχεία αποχώρησε από την αίθουσα.

Τελικά, η Πρόεδρος του δικαστηρίου αναγκάστηκε να διακόψει, με φίλους και συγγενείς της οικογένειας Φύσσα να φωνάζουν κατά των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων Χρυσαυγιτών, λέγοντας «αρκετά βάσανα πέρασε. Μην την βασανίζετε κι εσείς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top