Σήμερα η συνέχεια της κατάθεσης της μάνας Φύσσα-Θα προβληθεί βίντεο-ντοκουμέντο στην αίθουσα!

Θα καταθέσει και η αδελφή του

Σήμερα η συνέχεια της κατάθεσης της μάνας Φύσσα-Θα προβληθεί  βίντεο-ντοκουμέντο στην αίθουσα!

​��τα πόδια της πρέπει να σταθεί για ακόμα μια ημέρα η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, αφού πρέπει να συνεχίσει την κατάθεσή της, η οποία είχε διακοπεί την περασμένη Παρασκευή, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η συγκλονιστική κατάθεση της διεκόπη μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής να προβληθεί στην δικαστική αίθουσα συγκεκριμένο βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Αν και είχε ζητηθεί από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η εξασφάλιση τεχνικών υποδομών, καθώς μεγάλο μέρος των στοιχείων της δικογραφίας είναι σε μορφή βίντεο και φωτογραφιών, το δικαστήριο ήταν απροετοίμαστο.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία θεωρούνται κρίσιμα για την διαδικασία και για αυτό το λόγο πολιτική αγωγή και υπεράσπιση διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την χρονική στιγμή που θα παρουσιαστούν.

Άλλωστε το επίμαχο βίντεο που στάθηκε η αφορμή για το αίτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του φερόμενου ως πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Σε αυτό ο κατηγορούμενος μιλάει σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να λέει ότι ενώ θα ψωνίζουν στο «παζάρι της Παναγίτσας» θα βρίσκονται κοντά 20 μέλη της Χρυσής Αυγής, οπλισμένα, τα οποία θα περιμένουν «εντολή Λαγού».

Νωρίτερα, η Μάγδα Φύσσα είχε κατονομάσει τον κατηγορούμενο Γιάννη Λαγό ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή πριν τη δολοφονία του γιού της.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να καταθέσει και η αδελφή του Παύλου Φύσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα του Φύσσα: «Πήγα στον νεκροθάλαμο. Προσπάθησα να τον ζεστάνω να σηκωθεί»

Μητέρα Φύσσα: «Οι δολοφόνοι του παιδιού μου είναι 5,5-6%»-Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα

ΕΝΤΑΣΗ στη δίκη της Χρυσής Αυγής-Τι «εξόργισε» τον πατέρα του Φύσσα

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα Φύσσα: «Τα χέρια του Μιχαλολιάκου έχουν το αίμα του γιου μου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top