ΔΕΙΤΕ: Τι είπαν καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Η πρώτη της μέρα ως καθηγήτρια

ΔΕΙΤΕ: Τι είπαν καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την Μπέτυ Μπαζιάνα

​Η πρώτη ημέρα της πρώτης κυρίας της χώρας ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Κοζάνης τα είχε όλα.

Τρέξιμο για τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα.... εμφανή αμηχανία από την ίδια και ενθουσιασμό από τους φοιτητές που θα βρεθούν μαζί της στις διδακτικές αίθουσες.

«Από το πρωί, εντάξει, προσπαθούμε όλα να είναι στην εντέλεια για να δείξουμε κι εμείς ένα καλύτερο πρόσωπο και να δείξουμε και την αξία της σχολής μας» είπε ένας φοιτητής στην κάμερα του Star.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα πέρασε το κατώφλι του πανεπιστημίου στις δώδεκα παρά τέταρτο, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς έφτασε στη σχολή έξι ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο της μάθημα.

«Είναι πολύ χαρούμενη που είναι μαζί μας. Σίγουρα αυτή η παρουσία σας δημιουργεί κάποιας μορφής αμηχανία, αλλά είναι πολύ πεπεισμένη ότι θα την ξεπεράσει πολύ γρήγορα και από τα επόμενα μαθήματα όλοι θα συγκεντρωθούμε στο κομμάτι για το οποίο έρχεται, το οποίο είναι η διδασκαλία του μαθήματος που έχει αναλάβει» ανέφερε ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου της Δυτικής Μακεδονίας, Αντώνης Τουρλιδάκης.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στους χώρους των εργαστηρίων, όπου θα παραδίδει το μάθημά της. Για την πρώτη της ημέρα στη δουλειά επέλεξε ένα τζιν και ένα γκρι σακάκι, ενώ οι ξανθιές ανταύγειες ολοκλήρωναν το νέο της ανανεωμένο λουκ.

«Εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του τμήματος, θα την αντιμετωπίσω ακριβώς, όπως και τους υπόλοιπους καθηγητές του τμήματος. Καμία μα καμία… κάτι διαφορετικό» τόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων, Θεόδωρος Θεοδουλίδης .

Η Μπέτυ Μπαζιάνα θα διδάσκει το μάθημα «Δίκτυο 1» κάθε Δευτέρα από τις δυο το μεσημέρι έως τις οκτώ το βράδυ στους δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος. Σήμερα, που ήταν η πρώτη της ημέρα, το εργαστηριακό της μάθημα αναβλήθηκε, κι έτσι παρέδωσε θεωρία μόνο μόλις δύο ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top