ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Λάρισα: 3χρονος πνίγηκε σε λιμνούλα χώρου αναψυχής!

Καταρρακωμένοι οι γονείς από την ασύλληπτη εξέλιξη

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Λάρισα: 3χρονος πνίγηκε σε λιμνούλα χώρου αναψυχής!

​Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στη Λάρισα το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένα αγοράκι 3 χρόνων έχασε τη ζωή του, την ώρα που βρισκόταν σε πάρκο αναψυχής μαζί με τους γονείς του.

Η οικογένεια είχε πάει την απογευματινή της βόλτα σε αγρόκτημα στο Κυψελοχώρι, το οποίο λειτουργεί και ως χώρος αναψυχής. Όταν το ζευγάρι ήταν απασχολημένο με το δίδυμο αδελφό του άτυχου 3χρονου, το παιδάκι φαίνεται πως πλησίασε μια τεχνητή λίμνη κι έπεσε μέσα σ’ αυτήν με αποτέλεσμα να πνιγεί!

Οι γονείς σοκαρισμένοι που ξέφυγε από την προσοχή τους το παιδάκι μέσα σε ελάχιστα λεπτά, κατέρρευσαν όταν ο 3χρονος ανασύρθηκε από τη λίμνη χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου για αρκετή ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς τελικά αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο, ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. και αφέθηκε ελεύθερος τα ξημερώματα, με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το 3χρονο αγοράκι μάλλον έπεσε από μια μικρή γέφυρα που χρησιμοποιείται για τη βόλτα πάνω από το τεχνητό ρυάκι και το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού το βάθος του νερού δεν ξεπερνά το μισό μέτρο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα αποσαφηνιστούν από την ιατροδικαστική έκθεση. Η κηδεία του άτυχου αγοριού θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, στον ιερό ναό του Αγ. Αρσενίου στην Ελασσόνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top