ΣΥΝΝΕΦΙΑ και ΒΡΟΧΕΣ για σήμερα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού-Πρώτη ανάρτηση: 04/10/2015 23:59

ΣΥΝΝΕΦΙΑ και ΒΡΟΧΕΣ για σήμερα
​Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο και μετά το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες στα βόρεια περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 28 βαθμούς), 19 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς), 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο και τον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ��πό μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top